Najaarsverkopen Tesselschade 2023

Najaarsverkopen Tesselschade 2023

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen? De komende weken zijn er meerdere Tesselschade najaarsverkopen. Hier verkopen een aantal afdelingen handgemaakte producten waarvan de opbrengst naar het Tesselschade Studiefonds gaat. In december kun je ook stands van Tesselschade tegenkomen op kerstmarkten.

Hieronder vind je het overzicht van de najaars- en kerstverkopen. Zien we je daar?

Evenementenkalender

Zaterdag 11 november

Najaarsverkoop afdeling Haarlem

Van 10:00 tot 16:00 uur in op Plein 1. Adres is Julianaplein 1, 2101 ZC Heemstede. Gratis entree.

Vrijdag 24 november

Najaarsverkoop afdeling West-Friesland

Van 10.00 tot 14.00 uur in het Kerkelijk Centrum Het Octaaf. Adres is J.D. Pollstraat 1, Hoorn. Gratis entree.

Zondag 26 november

Grote najaars - en kerstverkoop afdeling Breda

Van 11.00 tot 15.00 uur bij de De Pekhoeve. Adres is Dorpstraat 94, Ulvenhout. Gratis entree.

Zaterdag 2 december

Kerstfair afdeling Apeldoorn

Van 10.00 tot 13.00 uur in het Bilderberg Hotel de Keizerskroon. Adres is Koningstraat 7, Apeldoorn. Gratis entree.

Zondag 10 december

Kerstmarkt Warmond

Van 11.00 tot 16.00 uur rondom het dorpsplein van Warmond met onder andere een stand van afdeling Leiden.

Woensdag 13 december tot zondag 17 december

Kerst op Middachten

Van 12.00 tot 20.00 uur op Landgoed Middachten 3, 6994 JC De Steeg. Met onder andere een stand van Tesselschade. Bekijk www.middachten.nl voor meer informatie en tickets.

Zaterdag 16 december

Bazaar Vrije School Heerlen

Adres is Parc Imstenrade 66, Heerlen. Hier staat een stand van afdeling Limburg. Zij staan op 10 december ook op de kerstmarkt in Thorn.

Meer nieuws

Op bezoek bij Mama Taxi

Op bezoek bij Mama Taxi

Onze Razende Reporters zijn weer op pad geweest! Dit keer gingen ze langs bij onze samenwerkingspartner Mama Taxi. Zij leiden vrouwen op tot chauffeuses van

Lees meer
back to top icon

Over Esther

Vanaf 1981 is Rotterdam mijn stad. Maar sinds ik bestuurslid ben bij Tesselschade Rotterdam voelt het alsof ik écht meedraai in het Rotterdamse. Dat ik meebouw aan een prachtig netwerk.

Wij ontmoeten dappere, sterke vrouwen die, ondanks lastige omstandigheden, toch studeren en werken aan hun zelfstandigheid.

Een gesprek met een studente is voor mij de ziel van Tesselschade. Ondersteuning bij haar studie, maar ook ondersteuning als mens met een eigen verhaal en motivatie om door te gaan. Soms lopen we langer mee en kunnen we ook meegenieten als de eindstreep wordt behaald.

Voor al onze studentes: we zijn trots op jullie!

Over Machteld

Ik ben Machteld Schagen en sinds 2015 bestuurslid van Tesselschade Studiefonds Rotterdam. In mijn dagelijks leven werk ik voor de gemeente Rotterdam, binnen het Tesselschade Rotterdam bestuur ben ik de secretaris. Zo onderhoud ik contact met alle Rotterdamse leden en het landelijk bestuur en zorg ik bijvoorbeeld voor de communicatie.

Kansen geven aan studentes/vrouwen via het Tesselschade Studiefonds vind ik prachtig werk om te doen. Een opleiding is zo’n belangrijke sleutel op weg naar economische zelfstandigheid. Luisteren, meedenken en steun geven kan net iemand door zijn studie heen helpen.

Vul je gegevens in en word lid van Tesselschade Rotterdam

Vul je gegevens in om te doneren aan Tesselschade Rotterdam

Bedrag

Over Petra

“Een 6 voor een meisje is toch meer dan voldoende” was jaren geleden een gevleugelde uitdrukking van mijn wiskunde B docent. Gelukkig zijn de tijden veranderd en is het succesvol volgen en afronden van een opleiding ook voor vrouwen belangrijk.

Sinds 2014 heb ik als bestuurslid veel vrouwen hun diploma zien halen. Door veel inzet en doorzettingsvermogen van henzelf en met een beetje hulp van ons studiefonds. Elke vrouw heeft haar eigen verhaal, maar alle behaalde diploma’s zijn even mooi!

Petra van Leer

Over Simone

Ik ben Simone Everaars, 54 jaar en ook 54 jaar wonend in Rotterdam.

De afgelopen 25 jaar heb ik werkzoekenden ondersteund naar een betaalde werkplek. Financiële zelfredzaamheid door werk is dé sleutel naar een onafhankelijk en zinvol bestaan. Dit is mijn overtuiging en persoonlijke ervaring. Een diploma hoort daarbij.

Daarom vind ik het fantastisch om aanmeldingen voor het Tesselschade Studiefonds te behandelen en te kijken of vrouwen financieel gesteund mogen worden. Om zodoende een diploma op zak te krijgen of hun opleiding af te ronden.

Over Karin

Je maakt mij niet blijer als een studente verteld dat zij haar studiejaar goed heeft afgerond. Of mij uitnodigt voor haar diploma-uitreiking. En uiteindelijk laat weten dat ze haar droombaan heeft gevonden. Want ons streven is om studentes voor een langere tijd te ondersteunen.

Vaak horen we van studentes dat het fijn is om te merken dat er mensen zijn die in hun geloven. Dit motiveert ze om door te gaan, omdat ze een goed voorbeeld willen zijn voor hun kinderen. Of met hun welverdiende diploma op zoek gaan naar die droombaan.

Sinds 2014 draag ik graag mijn steentje hieraan bij. Want wie goed doet, goed ontmoet.